Gratis zomervakantie 2024 in de Morvan in ruil voor oppas

Naam: Marianne Claus E-mailadres: Reageer via Mail

Wij zoeken een serieus stel om op ons woonhuis te passen en onze twee vakantieverblijven te beheren ongeveer 20 km ten noorden van Autun (71).

Wie zoeken wij?
Het spreekt jullie aan om een paar maanden in de Bourgogne te verblijven op een rustige locatie. Jullie beschikken over een auto, want deze is noodzakelijk op het Franse platteland. Jullie zijn minimaal 12 weken aaneengesloten beschikbaar in de periode begin juni t/m begin oktober 2024.
Jullie vinden het prettig om buiten bezig te zijn. Andere kernwoorden zijn: zelfstandig, actief, vriendelijk en opgeruimd.

Wat verwachten wij?
• Onderhouden van het woonhuis en de tuin (5.000 m²).
• Onze kat Bella verzorgen.
• Beschikbaar zijn bij eventuele vragen van gasten in het vakantiehuis.
• Gereedmaken (was en schoonmaak) van het vakantiehuis na vertrek van gasten.
• Het verrichten van kleine reparaties indien nodig.
• Waarschijnlijk lekker uitrusten en de omgeving verkennen, aangezien bovenstaande gemiddeld 12 uur per week zal vragen. In ruil daarvoor is het verblijf geheel kosteloos.

Alle praktische en logistieke zaken worden goed voorbereid. Vakantiegasten ontvangen praktische informatie en een code, zodat ze zelfstandig toegang hebben tot het vakantiehuis. Wij zijn altijd bereikbaar bij eventuele vragen.

Herkennen jullie jezelf in bovenstaande?
Stuur dan een bericht met motivatie naar: mariannepartout@gmail.comGratis zomervakantie 2024 in de Morvan in ruil voor oppas