Een abonnement op BZ Magazine en Web

BZ nummer 44

BZ 44, met terugblik op het Feest 10 jaar BZ, Bibracte Bleu Blanc Oranje

Een abonnement op Bourgondische Zaken geeft u drie voorrechten

 • Toezending van het Magazine BZ. Het tijdschrift Bourgondische Zaken is een Nederlandstalig blad voor mensen die werken, wonen of een huis bezitten in de prachtige Bourgogne.
  BZ verschijnt 4 x per jaar en is een ontspannen en informatief blad met interviews, informatie over de Franse taal en cultuur, suggesties die het leven in Frankrijk vergemakkelijken, interessante activiteiten in de Bourgogne en info over nieuwe regels en voorschriften.
 • Toegang tot Club BZ op de website. U krijgt de mogelijkheid om op de website in te loggen als gebruiker en heeft zo exclusieve toegang tot een aantal extra onderdelen die voor bezoekers niet toegankelijk zijn. U kunt bijvoorbeeld zelf advertenties plaatsen op de Marktplaats. De Marktplaats heeft een rubriek Vraag en Aanbod, Liftcentrale, Ruilbeurs, Activiteiten…
 • U wordt op de hoogte gehouden van evenementen van BZ.
  Als er Rendez-Vous van Club BZ worden georganiseerd kunt u deze op de website vinden en eraan deelnemen. RV’s worden door lezers georganiseerd.

Inschrijven digitaal

De inschrijving gaat in een paar stappen:

 1. U vult hieronder het formulier in. U ontvangt na inzending van ons bericht met de betaalgegevens. (Controleer a.u.b. ook uw Spammap als u niets hebt ontvangen)
 2. Nadat uw betaling binnen is, activeren wij uw account op de BZ website.
 3. Bij de eerste inlog vragen we u uw abonneegegevens verder aan te vullen.
 4. Het magazine wordt naar het door u opgegeven postadres gestuurd en u kunt nu persoonlijk advertenties plaatsen op de verschillende marktplaatsen.

Aanmeldformulier

Ja! Ik geef mij op als abonnee van Bourgondische Zaken.*

Voorletters of Voornaam*

Achternaam*

Verzendadres voor het toesturen van het Magazine regel 1*

Verzendadres voor het toesturen van het Magazine regel 2

Postcode*

Plaats*

Land*

E-mail*

E-mail ter controle*

Uw telefoonnummer voorafgegaan door landcode (voorbeeld +31 voor NL)*

Opmerking:

We zijn benieuwd hoe u bij BZ bent uitgekomen, als u dat met ons wilt delen, kunt u dat hier aangeven:

Om spam te voorkomen graag een antwoord op deze vraag* (antwoord in cijfers)

Als er validatiefouten optreden bij het Verzenden, wordt dat hieronder aangegeven. Loop het formulier dan nog een keer door en verbeter het.
De inschrijving is verstuurd als onder de verzendknop verschijnt: 'Uw bericht werd succesvol verzonden. Bedankt.'

Wat kost een jaarabonnement?
 • Een jaarabonnement op Magazine BZ en gebruiker van Club BZ (bij bezorging van ons Magazine binnen Nederland of Frankrijk) kost €30,00 per jaar.
 • Een jaarabonnement met bezorging van het Magazine BZ in België kost €35,00 per jaar. Dat is vanwege de extra portokosten.
 • Voor verzending naar andere landen gelden aangepaste tarieven.

Abonnementen gelden altijd voor minimaal een jaar, per jaargang en tot wederopzegging. Opzeggen kan enkel schriftelijk (of via e-mail) na minimaal een jaar en tot uiterlijk 1 maand vóór aanvang van een nieuwe jaargang (vóór 1 december). Als bewijs van uw opzegging ontvangt u altijd een bevestiging.

NB BZ wil voor u een goed, mooi en informatief magazine maken met bijbehorende website. Dat is waar Bourgondische Zaken voor staat en wat BZ wil waarborgen. Door de stijgende kosten voor porti, papier en het onderhoud van de website werd – voor het eerst sinds 11 jaar – een prijsaanpassing noodzakelijk. Dit heeft het Bestuur doen besluiten om de abonnementsprijs per 1 januari 2017 op € 30 per jaar te stellen (€ 35 voor België).

Als u tijdens een jaargang instapt, zijn de bedragen voor bezorging in FR/NL:
 • vanaf het tweede kwartaal  €22,50 (als u het nummer van het 1ste kwartaal ook nog wilt ontvangen, betaalt u €30,00) + portokosten; naar B/NL is dat 5 euro, binnen FR de helft
 • vanaf het derde kwartaal  €15,00 (als u het nummer van het 2de kwartaal ook nog wilt ontvangen, betaalt u €22,50) + portokosten; naar B/NL is dat 5 euro, binnen FR de helft.
 • vanaf het vierde kwartaal  €7,50 (als u het nummer van het 3de kwartaal ook nog wilt ontvangen, betaalt u €15,00) + portokosten; naar B/NL is dat 5 euro, binnen FR de helft.
 • daarna €30,00 (als u het nummer van het 4de kwartaal ook nog wilt ontvangen, betaalt u €37,50 + portokosten; naar B/NL is dat 5 euro, binnen FR de helft.)
Als u tijdens een jaargang instapt, zijn de bedragen voor bezorging in BELGIË:
 • vanaf tweede kwartaal  €26,25 (als u het nummer van het 1ste kwartaal ook nog wilt ontvangen, betaalt u €35,00) + portokosten; naar B/NL is dat 5 euro, binnen FR de helft.
 • vanaf derde kwartaal  €17,50 (als u het nummer van het 2de kwartaal ook nog wilt ontvangen, betaalt u €26,25) + portokosten; naar B/NL is dat 5 euro, binnen FR de helft.
 • vanaf vierde kwartaal €8,75 (als u het nummer van het 3de kwartaal ook nog wilt ontvangen, betaalt u €17,50) + portokosten; naar B/NL is dat 5 euro, binnen FR de helft.
 • daarna  €35,00 (als u het nummer van het 4de kwartaal ook nog wilt ontvangen, betaalt u €43,75 + portokosten voor evt nasturen; naar B/NL is dat 5 euro, binnen FR de helft.)
 • Bekeken10805