Heerlijk zingen in de Morvan

Vind je het heerlijk om te zingen en wil je je zangkwaliteiten een impuls geven? Je moet er even voor naar Frankrijk*, maar de omgeving daar is prachtig en geeft je zeker inspiratie. Deze cursus is voor alle niveaus. Ik daag een ieder uit op zijn /haar niveau.

Het joodse lied wil gezongen worden met hart en ziel, oftewel met nesjomme, het Jiddische woord hiervoor.

Dat is wat we gaan doen in deze cursus. We maken kennis met Hebreeuwse, Jiddische en Sefardische liederen maar ook met andere liederen uit de wereldmuziek. Met hart en ziel zingen kan volgens mij alleen als je niet van papier zingt en dus niet steeds hoeft te schakelen tussen hoofd en hart. Ik heb liederen uitgezocht op schoonheid en eenvoud. Alle liederen heb ik ingezongen per stem dus je hoeft alleen maar heel vaak te luisteren en dan leer je het vanzelf. Noten lezen hoeft dus niet. Moeilijke teksten laten we achterwegen, zodat we direct met plezier en passie kunnen zingen.

In deze cursus is er ook plaats voor solozang en improvisatie, voor wie dat wil.

 We zullen werken aan ondersteuning van de ademhaling en aan zangtechniek. Maar altijd in dienst van wat we zingen.

We werken naar een klein concert toe in deze week.

landgoed l’huis Preau

Het landgoed Préau ligt midden in de prachtige natuur van de Morvan. Je wordt dagelijks culinair verwend en slaapt in een riddertent of een persoonlijk ingerichte kamer. Er is ook tijd om te zwemmen in het meer of dromerig voor je uit te kijken naar de paarden van Préau. Een boek te lezen onder een oude eik, of een wandeling te maken.

Naam aanbieder: miriam stern E-mailadres organisatie: zusmozes@gmail.com
E-mailadres schrijver bericht: Reageer via Mail
Datum: 3 augustus 2019 tot 10 augustus 2019 Tijd: 17:00 tot 10:00 Locatie: Nièvre Plaats: l'Huy Préau 58120 Chatin France Prijs: €