Broye: wandelen en lekker eten

Vertaald uit FR naar NL

Vierde editie

Er zit twee jaar tussen de 3e en de 4e editie van de gastronomische wandeling, georganiseerd door de feestcommissie en de associatie ‘Arroux-Mesvrin-Uchon Randonnées’ (Amur), met de medewerking van ‘l’association des Cuisiniers de collectivités du Val d’Arroux et de Saône’ (ACCVAS). Deze wandeling zal plaatsvinden op zondag 21 mei vanaf Charles-Tomas (salle des fêtes). Er wordt een afstand van 7,3 km afgelegd door het platteland en de koks van ACCVAS zorgen onderweg voor heerlijke, gastronomische onderbrekingen.

Het principe is hetzelfde met vertrek op volgorde van inschrijving. De organisatoren willen een aantal alternatieven aanbieden tijdens de wandeling, met de mogelijkheid om nog onbekende plekken te ontdekken. Het is gelukt om te vernieuwen zonder het concept geweld aan te doen.

De vrijwilligers, die afgelopen vrijdag in vergadering bijeen waren, besloten dat voor dit jaar de deelname is beperkt tot 300 inschrijvingen.
Om deel te nemen kun je je inschrijven op de website. Daar vind je de voorwaarden, het tijdschema en het aantal beschikbare plaatsen.

Aart Sierksma
Bron : lejsl, Broye : 4e édition new-look de la rando gourmande

  • Bekeken727