Uitnodiging BZ proefdag

Om onze abonnees, adverteerders, medewerkers en bestuursleden de gelegenheid te geven elkaar te ontmoeten, organiseren we jaarlijks een ‘Proefdag’. Dit jaar vindt de Proefdag plaats op zondag 25 september van 11.00 tot 16.00 uur in Moulin de Chazeu in Laizy (Saône et Loire).

Net als vorig jaar nodigen we alle abonnees uit om iets lekkers te maken en mee te nemen. Hartig, zoet, vlees, vis of vega, alles is welkom. Ook adverteerders met een culinaire ambitie hoeven beslist niet te schromen hieraan mee te doen. Van alle meegebrachte lekkernijen maken we een mooi buffet om met elkaar van te genieten tijdens de lunch. Iedereen neemt een eigen bord, bestek en glas mee. Voor stokbrood zorgen wij. Koffie, thee, wijn, bier en water zijn ter plekke verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding. Het geheel wordt muzikaal omlijst door Fekke de Jager op de draailier en Wil Hilbrink op de accordeon.

Wil je anderen kennis laten maken met je eigen gemaakte sieraden, siropen of schilderijen, je kennis van (geneeskrachtige) planten en kruiden of een andere creatieve uiting, meld je dan aan voor de markt. Adverteerders, grijp deze gelegenheid om je werk of dienstverlening onder de aandacht te brengen van potentiële klanten. Of je nu huizen verkoopt of zonnepanelen, kaas of stroopwafels, een klusbedrijf of een gezellig café runt, of de beste Franse vertalingen maakt, geef je op voor de markt! Neem een eigen tafeltje mee om je product of dienst te exposeren. Standhouders kunnen op 25 september vanaf 10.00 hun kraam inrichten.

Opgeven kan via een mail naar bureau@bourgondischezaken.com Laat weten of je alleen komt of met meer en of je op de markt gaat staan en waarmee. Exposanten die een kleinood ter beschikking willen stellen voor de tombola worden van harte uitgenodigd dit te vermelden. Deze worden aan het eind van de dag verloot.

Met Bourgondische groet,

Namens het bestuur en de hoofdredactie van BZ,

Anja Verheij en Saskia Relker