Rendez-Vous rondleiding in de Gotische droom van Donald Russell

Vrijwel iedere maandag om 15.00 uur (alleen tijdens de warmere seizoenen) vindt een rondleiding (reserveren noodzakelijk) plaats in het gotisch bouwwerk van Donald Russell in Changemois. 
Wilt u komen, reserveer, max. 10 mensen per keer!

Hoe een schier onmogelijk project langzaam gestalte krijgt

In het januarinummer 2017 van BZ een heuse primeur! Pascale van Tongeren openbaart het goedbewaard geheim – de droom – van Donald Russell: zijn ondergronds gotisch gebouw, steen voor steen met de hand gevormd, geheel volgens de regels van de ‘gulden snede’ en grotendeels volbracht.

Link naar de PDF [0,85 MB]

Rondleidingen in het Gotische bouwwerk van Donald Russell

Het is absoluut de moeite waard te komen kijken naar het gotische bouwwerk van deze gepassioneerde man.

Het project is kleinschalig en er wordt nog “gewerkt” aan de vervolmaking. Het is mede daarom uitsluitend te bezoeken op afspraak en met kleine groepen. Buurman Kees geeft de rondleidingen, hij doet dat belangeloos.
Er wordt geen entree geheven, maar een donatie van u (suggestie 5 euro) is welkom en komt geheel ten goede aan de verdere afbouw.

U betreedt het terrein op eigen risico.

Reserveren

Vrijwel iedere maandag om 15.00 uur (alleen tijdens de warmere seizoenen)


Ouders met kinderen

Voor kinderen (onder begeleiding van ouders) is ook een rondleiding op woensdagmiddag om 15.00 uur mogelijk. Max 10 personen. Stuur ons dan een week van te voren een mail met de datum en het aantal deelnemers. U hoort dan z.s.m. of die datum mogelijk is!

Let op

Tijdens de wintermaanden zijn er geen rondleidingen!


359 keer bekeken