Uitnodiging BZ dag zondag 10 oktober

Na anderhalf jaar van relatieve isolatie, hechten bestuur en hoofdredactie van Bourgondische Zaken eraan de onderlinge banden te verstevigen en elkaar weer eens in levenden lijve te ontmoeten. Daartoe houden we op zondag 10 oktober een proefdag voor alle abonnees van BZ magazine. Dat gebeurt vanaf 11.00 uur in La Grande Halle in het dorp Fours (Nièvre).

De aanduiding ‘proefdag’ kun je letterlijk opvatten. Want als we nu allemaal eens iets lekkers meebrengen? Een zogenaamde picnic partagé.

De naam ‘proefdag’ is tevens figuurlijk bedoeld, want afhankelijk van het weer wordt in of rond La Grande Halle een kleine markt gehouden, voor en door de vrienden van BZ. Je kunt er je eigen schilderijen of beelden exposeren, muziek maken, verhalenbundels presenteren of je zelfgemaakte honing aan de mens (genderneutraal) brengen. Zo kunnen andere ‘Bourgondiërs’ daar in overdrachtelijke zin van proeven. Ook de adverteerders zijn van de partij, om te tonen wat zij voor ons kunnen betekenen. Tot slot kunnen we met z’n allen meezingen met het koor Millay Ensemble, dat Franse chansons vertolkt.

Geef je op via: bureau@bourgondischezaken.com. Want we willen graag dat je van de partij bent, ongeacht of je nu iets lekkers meebrengt of op de creatieve markt gaat staan. En allebei mag ook hoor!

We hopen dat we elkaar allemaal zullen treffen op zondag 10 oktober, vanaf 11.00 tot pakweg 16.00 uur, in La Grande Halle van de gemeente Fours. Tot dan!

Met Bourgondische groet,

Bestuur en hoofdredactie BZ

1020 keer bekeken