Nadat u aangemeld bent als lid van BZ en wij toegang hebben verleend, kunt u inloggen en krijgt u toegang tot de ledenpagina.

In de menubalk vindt u de knop Inloggen. U logt in met uw gebruikersnaam (of uw e-mailadres, dat in de site bekend is) en uw wachtwoord.

Inloggen

Inlogscherm

Voorbeeldplaatje van het inlogscherm

Er zijn twee manieren om uw wachtwoord te wijzigen.

  • U bent ingelogd: dan kunt u het wijzigen onder “Mijn profiel”.
  • U bent niet ingelogd: dan eerst naar de inlogpagina en vervolgens klikt u onder het inlogscherm op “Wachtwoord wijzigen” en volgt de instructies.
    U moet uw gebruikersnaam of uw e-mailadres opgeven, dat in de site bekend is. Er wordt dan een e-mail gestuurd naar dat e-mailadres. Daarin staat een link om het wachtwoord aan te passen. U kunt over het aangeboden wachtwoord uw eigen wachtwoord typen.
Inlogscherm

Voorbeeldplaatje van het inlogscherm

Klik onder het inlogscherm op “Wachtwoord vergeten” en vul in het volgende scherm het e-mailadres in, dat u bij uw account heeft opgegeven. Volg de instructies.

Er wordt vervolgens een e-mail gestuurd naar het e-mailadres. Daarin staat uw gebruikersnaam.

Er staat ook een link om het wachtwoord aan te passen. Als u uw wachtwoord nog weet, kunt u dat negeren. Weet u dat niet, dan kunt u dat ook meteen aanpassen, door op de link te klikken.

NB
Als bij BZ geen e-mailadres van u bekend is, kunt u niet inloggen. Mail uw e-mailadres aan BZ zodat wij uw gebruikersprofiel kunnen aanmaken.

Dat wordt hier stapsgewijs uitgelegd.

Allereerst dient u in te loggen.

U gaat naar de bewuste advertentie.
Dan staat er onderin de tekst:
Bewerk…. en Verwijder…

U klikt op Verwijder…

Voorbeeldplaatje van het scherm


Voorbeeldplaatje van het scherm