Een origineel kado!

Bourgondische Zaken nummer 58

Bourgondische Zaken kado te geven? Dat kan!

De gelukkige:

 • Toezending van het Magazine BZ. Ontvangt 4 keer per jaar het tijdschrift met praktische informatie, interviews, handige tips, cultuur, interessante activiteiten en info over nieuwe regels en voorschriften.
 • Toegang tot Club BZ op de website. Krijgt toegang tot een aantal extra onderdelen die voor niet-leden niet toegankelijk zijn.
 • Evenementen. Wordt op de hoogte gehouden van evenementen georganiseerd door BZ.
 • BZ in PDF. Kan het blad ook in PDF formaat ontvangen.

Inschrijven digitaal

De inschrijving gaat in een paar stappen:

 1. Kies hieronder uw abonnementsvorm. U heeft de keuze uit een doorlopend abonnement met automatische incasso OF een abonnement dat jaarlijks verlengd dient te worden. Deze 2e optie is het handigste omdat u zo niet elk jaar opnieuw het abonnementsgeld betaalt. Een abonnement kan op elk gewenst moment worden opgezegd.
 2. U wordt naar de juiste aanmeldingspagina doorverwezen en u vult daar het formulier in. LET OP : Onder de tab “Nederland / Frankrijk” vindt u het formulier voor Franse en Nederlandse bestemmingen en onder de tab “Belgie” het formulier voor abonnees die in Belgie wonen
 3. U betaalt direct online.
 4. Wij activeren na betaling direct het account van diegene aan wie u het abonnement schenkt.
 5. Deze persoon ontvangt van ons een bericht met de inlog gegevens.
 6. Het magazine wordt naar het door u opgegeven postadres gestuurd.

Kies hieronder de gewenste abonnementsvorm

4 x BZ voor € 30,-
 • Een jaarabonnement op Magazine BZ kost €30,00 per jaar.
 • Een jaarabonnement met bezorging van het Magazine BZ in België kost €35,00 per jaar. Dat is vanwege de extra portokosten.
 • Voor verzending naar andere landen gelden aangepaste tarieven.

Het abonnement geldt voor een jaar en kan op elk gewenst moment worden stopgezet. Na een jaar kan de ontvanger dan zelf beslissen of hij/zij het abonnement wil laten doorlopen.